Ako láska znie...

Ako láska znie...

Anotace: Ako láska znie?

 

S tebou sa stáva každá chvíľa zážitkom

bolo to kvôli tvojim lúčom

ktoré spôsobili v ľadových múroch ten zlom,

tú prasklinu

ktorá vpustila dnu to teplo

a otvorila bránu väzeniu

ktoré väznilo

všetko čo mi tak veľmi chýbalo

každý deň či noc kedy sa nespalo

ale aj keď sa ti driemalo

s tebou sa stáva každá chvíľa zážitkom

naše spomienky

a predstavy budúcnosti

nevymením ani za jaskyňu plnú zlata

ani za flotilu na hladine

teším sa na všetko

čo nás ešte čaká

a čo nás neminie

možno konečne viem

ako láska znie...

Autor Dávid, 15.09.2019
Přečteno 331x
Tipy 3
Poslední tipující: Jarunka, Marten
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láska zní milostným vzdycháním...;-)

16.09.2019 13:45:02 | Marten

Tá láska znie nádherne :)

17.09.2019 07:32:41 | Dávid

Ach áno...;-)

17.09.2019 20:08:10 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí