Snad nejsi sen

Snad nejsi sen

Anotace: Báseň o lásce

Sbírka: Venkovské koření

Má dívko snad nejsi sen
Když s tebou hovořím
Přeju si aby byl stále den
Jako slunko na obloze hořím

Má dívko snad nejsi klam
Když s tebou dovádím
Už nechci být sám
Proto tě perlo má svádím

Má dívko snad nejsi blud
Když vedle tebe ležím
Lehce překonám svůj stud
jako oko v hlavě tě střežím
Autor Petr27, 18.09.2019
Přečteno 396x
Tipy 1
Poslední tipující: Amiradi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí