Za tichých nocí

Za tichých nocí

Anotace: O lásce a hříchu v nočním tichu

Sbírka: Venkovské koření, Klíček od studánky

Za tichých nocí hvězdy padají
Do tvých očí něžná vílo
já pak měsíci vyprávím potají
jak to u nás doma žilo

Za tichých nocí rosa stéká
Od květin nastavených kalíšků
Má dívka se přede mnou svléká
a vleze si do vyhřátého pelíšku

V tom nočním tichu
Líc tvá,žhne jako krev
až pohasne tvůj plamen hříchu
opijem se nápojem z vinných rév

V nočním tichu trochu zpitá
tančíš jako drobná muška
jež křidélky u světla kmitá
a ty ráno vstáváš z lůžka
Autor Petr27, 21.09.2019
Přečteno 485x
Tipy 5
Poslední tipující: šerý, Amiradi, Dreamy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí