Buzení

Buzení

Anotace: Z jedné strany sny, z druhé ty a já si nemohu vybrat ani jedno . . . .p3klo

Už bledne barva závoje noci
bloumám mezi tebou a světem snů
Unaven tápu bez pomoci
potrhán smečkou nočních psů

Jen u tebe však mám světlo
obětí, lásku a teplo

Já volím třetí cestu
mimo intence toho co bych chtěl
Vydám se vstříc velkému městu
v myšlenkách na tebe jsem se chvěl

Opustit návykové objetí
jak nápad co přišel a zase odletí

Lásečko alespoň v duchu tě líbám
po těle jemném a smyslném
Na tvůj obraz se dokola dívám
láskou jsem zcela naplněn

Stále tě nosím v sobě stále tě ctím
ty jsi mé štěstí to už vím

Ať den si napíše scénář svůj
já už svou roli znám
Nespokojeně bouři, větrem duj
neublíží mi žádná šrám
Autor petrzal, 23.09.2019
Přečteno 271x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí