Krůpěj lásky

Krůpěj lásky

Anotace: O dnešním dešti a lásce

Sbírka: Venkovské koření, Klíček od studánky

Déšť kolem domu šlape
Co kapka, to jeden krok
Jen má hlava tápe
když k tobě schází skok

Jednou ale krůpěj malá
Pohladí tvoje hebké vlásky
jak si v dešti stála,
který zvonil pro nové lásky

Ačkoliv dvořím se jedné slečně
Když nám déšť padá
Však krůpěj lásky nevydrží věčně
Tak jako ty navždy mladá
Autor Petr27, 25.09.2019
Přečteno 387x
Tipy 2
Poslední tipující: Amiradi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí