Lásko,vytrvej !

Lásko,vytrvej !

Anotace: Báseň o lásce

Sbírka: Venkovské koření, Klíček od studánky

Vytrvej lásko nejsladší
nejsem zrovna ten nejmladší
V tom pevném objetí
má krása na peruti odletí
přesto mám tě nejradši

Vytrvej lásko žhavá
krev žhne jako láva
když miluji tě přece
až utone kamení v řece,
Vím že si ta pravá

Vytrvej lásko líbezná
tebe ještě nikdo nezná
když pod okny hvízdáš,
Lásko, snad se mi zdáš
Ty jsi pro mne princezna
Autor Petr27, 01.10.2019
Přečteno 398x
Tipy 3
Poslední tipující: Kapka, Amiradi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí