Modré z nebe

Modré z nebe

Anotace: Báseň o dívce s modrýma očima :)

Sbírka: Venkovské koření

Modré z nebe bych ti seslal
Chci tvým očím více modři dát
s tvojí krásou zázrak se stal
Ode dneška chci lásku znát

Barevné stromy od podzimu dlouží stín
Modré nebe se pod mraky zakalí
Jen láska pomůže mi překonat splín
Ačkoliv musí překonat řadu úskalí

To srdéčko samou láskou poskočilo
kdy tě zas uvidím hvězdy poví
Nechci, aby to krásné někdy skončilo
ale nemůže být každý den růžový
Autor Petr27, 06.10.2019
Přečteno 397x
Tipy 3
Poslední tipující: Amiradi, Krahujec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí