Cesta k milé

Cesta k milé

Anotace: Báseň o dívce

Sbírka: Venkovské koření, Klíček od studánky

Kam vede cesta,
k mojí milé
Ať byla první nebo šestá
Vždy přijdu ke zdi bílé
Však k tobě cesta daleká
V srdci nestudí chlad žádný
To se láska má načeká
K tobě mám ale vztah kladný

U dívky končí cesta
Jež loňským sněhem zapadá
Nevím za co mne trestá
U tvého domu kvetoucí zahrada
Za zdmi tvého domu,
končí cesta k milé
dívka otevírá jenom tomu,
Kdo měl v lásce dost píle
Autor Petr27, 15.10.2019
Přečteno 378x
Tipy 2
Poslední tipující: Amiradi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí