Vzájemnění

Vzájemnění

Anotace: Do tvých snů vkládám své doteky, a odcházím spokojen když spíš, chvíli pak trvá než opadne vzrušení, ale s tím poradím si víš ;-)

Jsem rád když pod dekou jsme spolu
těla zkroucená do symbolu
Do tajného znaku prastaré magie
hold bohu co asi někde v dáli je

Jsem rád když hřeješ mi ospalou duši
. . . . . i tělo hřeješ
a já mám pak vše jitrem už jednoduší

Prsty ti do vlasů zajíždí
cestují po tvé hlavě
rychle jak závod hlemýždí
rty blíže té jediné,té pravé

Polo-bděle omámená naše těla
sálají a nasávají atmosféru, a ta je skvělá
V noci luna jim příběhy vyprávěla
lechtivě až se celá chvěla

A ty stále zůstáváš v říši snů
bohatších o to tulení
A já své touze jen hloupě lžu
když žádá moje svolení

Už teď vím že ji dál nepustím
políbím tě a páru upustím
Jen cítit a dát ti to krásné teplo
jsem chtěl aby nám i dnes štěstí kvetlo

Krásně se cítím když spokojeně dřímáš
když posílen jsem tvým přijetím
Když přes víčka se do oken nám díváš
kde rosu luna roní dojetím

Rituál ranního vzájemnění
i když neukojená touha pění
Má kouzlo klidu na hranici dne
a krásnějšího startu do něj není
když opouštím tvé sny průsvitné
Autor petrzal, 01.11.2019
Přečteno 328x
Tipy 10
Poslední tipující: jenommarie, Tvbm, šerý, Marten, Kapka, Donne, Dreamy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké probouzení
a ten boj mezi pokorou
a chtíčem, je vnímatelný. :)

01.11.2019 07:10:46 | Dreamy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí