Mlsání

Mlsání

Anotace: Jak dítě když má cukrátko je chlap když má, může a chce

Jako cukrátko chutnáš sladce,
cucám tě lásko hrozně rád,
přicucnutý jak nemluvně k matce,
chci všechno co mi můžeš dát.

Oddaný pocitu mlsání,
jsem zcela jenom tvůj,
mám osud v tvém srdci napsaný,
nebudu nikdy jenom svůj.

Jak vosa na bonbon přilepený,
jsem lásko má na tobě.
Nalezl jsem v tom zalíbení,
zpívají krásně srdce obě.

S tím pocitem se budím i jdu spát,
narkoman šťastný že svou dávku má.
Každý to přeci musí znát,
když přijde tento mocný Mág.

Nech v náručí si mě víc než jen chvíli,
na tvých prsou mě nechej ležet tiše.
Nasávat chci to co jsme vytvořili,
nasávat z naší číše.
Autor petrzal, 11.11.2019
Přečteno 241x
Tipy 4
Poslední tipující: jenommarie, Iva Husárková, Roser, Donne
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí