K tobě z5

K tobě z5

Odplouvám lásko z tvého náručí,
z dosahu tepla tvého těla.
Čas když k ránu poručí,
plány nemilé dělá.

Podrážkou odřít jinovatku z chodníků,
není to co by jeden chtěl.
Píše se nová kapitola v deníku,
přesto hřeje že líbat jsem tě směl.

Podmanivé ticho snů,
zmizelo v škodolibém mrznutí.
Tam nové výzvy k sobě zvu,
vyzývám je k dalšímu střetnutí.

Když za svým snem bouří emocí pluji,
za světlem majáku srdce.
Slotu kol sebe s jistotou pozoruji,
pohár nechutná trpce.

Žádná vlna mě nesrazí na kolena,
vždy k tobě lásko se vrátím.
Sílu mi dáváš má vyvolená,
čas s tebou je odměna
čas bez tebe se již krátí.
Autor petrzal, 12.11.2019
Přečteno 248x
Tipy 7
Poslední tipující: jenommarie, Akrij8, Donne, vlnka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

smutná :-)
Kéž vyslyší výzvu tvoji,
vždyť život se krátí.
Mít lásku, o kterou se člověk bojí,
snad se TI vrátí. ;-)

15.11.2019 09:17:42 | jenommarie

Hezká, milá báseň.

12.11.2019 17:42:17 | Donne

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí