Očekávání

Očekávání

Anotace: Může to skončit pár pohyby a uvolněním, nebo polibkem a odchodem - každopádně tu hru hrají stále moc rád.

Ve tmě vnímáš siluetu
neboj lásko to jsem já
Pošli kuličku na ruletu
třeba ti i štěstí dá.

Na okno padají z mlhy kapky
jsem tišší než jejich tóny
Tma halí nás do své čapky
do hry našeho podvědomí.

Hvězdy své stříbro o nás tříští
by jsme mapy těl viděli
Přibývají touhy na ohništi
jako by spát jsme již nechtěli.

Cestují rty i třesoucí se dlaně
po mapách trochu i zpaměti
Bloudí k touhy otevřené ráně
kde hledají obrazu náměty.

Trochu ve snu jsme stále
trochu i v ranním tichu
Tep srdcí zrychluje se dále
vzdech občas naruší tu pletichu.

Jsem tu aby cítilas mé city
pod rouškou schovaný z ospalé tmy
Příběh co hrají pocity
v hlavní roli miláčku jsi ty

Neboj se jít dál v tom ději
budeme blízko sebe dost
Naslouchej tělům copak chtějí
krásné čekání na radost
Autor petrzal, 20.11.2019
Přečteno 241x
Tipy 7
Poslední tipující: praetorian, jenommarie, Donne, Iva Husárková, Dreamy
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No, ta je proSTě kráásná. ;-)

20.11.2019 09:09:07 | jenommarie

Kdo si hraje...:)

20.11.2019 06:46:09 | Dreamy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí