Lásky štít

Lásky štít

Anotace: Někdy člověk pod tíhou pochybuje, ale sílu a moc ten náš srdečný úsměv má . . .

Někdy to zkrátka nehasne,
ani když krutá bouře nás zalévá.
Citů důvody nejasné,
jsou jak cukrová poleva.

Posvátné okamžiky,
dopadají na náš svět.
Jak neduhy na staříky,
ale nezmaří však ten náš let.

Oči zkalené únavou,
zamilovaně stále jiskří.
Jsi přístavem i úlevou,
jsi lanem co mě jistí.

Jsi mého srdce potravou,
ten sval pro tebe žije.
Jizvy z příkoří uplavou,
s lehkostí tepu mé šíje.

Střepů ze snů roje,
jak meteory drtivým dopadem.
Bombardují citů zdroje,
myslí že vzdorovat jim nesvedem.

Sílu však štít lásky velkou má,
bezpečí zamilovaným skýtá.
Odrazí Svízele Drzouna,
úsměvy od srdce vítá.
Autor petrzal, 29.11.2019
Přečteno 311x
Tipy 7
Poslední tipující: JC senior, Krahujec, šerý, Donne, jenommarie
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"Oči zkalené únavou,
zamilovaně stále jiskří"

Ano, znám ten pocit...
**

01.12.2019 18:48:22 | JC senior

Moc pěkná!

29.11.2019 15:17:36 | Donne

Krásné, jako všechny tvé. ;-) ST

29.11.2019 07:26:40 | jenommarie

Děkuji, jsi moc milá :-)

29.11.2019 07:52:37 | petrzal

;-)

29.11.2019 07:57:06 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí