Nesmrtelná láska

Nesmrtelná láska

Anotace: O věčně žijící lásce

Sbírka: Verše

Každá láska musí být nesmrtelná
nikdy totiž roky nesčítá
Její mladá tvář je stále viditelná
a není ani trochu vrásčitá

Jak mučedník lásky trpím bolestí
pod bičem mocných pánů
kdo však ty vládce obelstí?
a vhodí je lvům do chřtánu

Láska nikdy nesmí bídně zemřít
ani kdyby meče srdce probodly
venku během podzimu začne mžít
za lásku se člověk pomodlí
Autor Petr27, 12.12.2019
Přečteno 486x
Tipy 11
Poslední tipující: Amiradi, Donne, Iva Husárková, šerý, Isla, barasoukup, Now
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

V prvé sloce - když se tak zamyslím, tak hodně pravdy! Máš pěkné verše.

13.12.2019 11:23:40 | šerý

díky:)

05.01.2020 20:05:09 | Petr27

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí