Vrba

Vrba

Anotace: proč ona pomáhá, ale nikdo nepomůže jí?

Když ji potřebuješ -
Přijde
Slzy usuší
Pohladí,
Utěší,
Poradí...
A tiše dchází
A pak opět...zjeví se
Podá ruku
Konejší
Ujistí
A zmizí...
Nevíš kdo to je?
To mi smutné přijde...
Je to Tvoje vrba!
To ona Ti pomáhá
Jsi tak zaslepen sám sebou,
Že si ani neuvědomuješ její obětavost!
Nevidíš její vlastní stesky a smutky
Nezajímáš se, nevnímáš...
Sobče! Otevři oči!
Ta vrba Tě teď taky potřebuje!
Tak běž konečně za ní a
Suš slzy
Hlaď
Utěšuj
Raď
Podávej ruku
Konejši
Ujišťuj
A procitni...
Autor Michelle.cz, 03.08.2004
Přečteno 643x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí