Příběh

Příběh

Jsi kniha co mě baví
tajemství mezi řádky.
Objetí s barvou paví,
motýli v břiše zpátky.

Čekání na zázrak
s tebou v světle hvězd.
V srdci vyrytý znak,
jehož mocí smím tě svést.

Příběhy dlaní na těle,
svými cestami kráčí.
Křídly nás kryjí andělé,
kapičky touhy nás zmáčí.
Autor petrzal, 24.01.2020
Přečteno 255x
Tipy 3
Poslední tipující: Isla, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké touhy

27.01.2020 01:57:02 | Isla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí