My dva

My dva

Anotace: Možná blbost, možná kravina, možná taky nešťastná láska, s kterou jsem se smířila....

Nejsme sice dva
Ale já jsem přesto tvá.

Nejsme sice spolu,
A nedojdeme k severnímu pólu.

Nejsme pro sebe nic,
Ale ty pro mě znamenáš víc.

Nejsme ona a on
Ale mé srdce bije jako zvon.

Nejsme sice partneři
Zato jsme pěkní gauneři.
Autor Pettyna, 05.03.2007
Přečteno 353x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí