Šedivák

Šedivák

Zavřít se

do vousů tvého smíchu .

Ohně tvých očí pohladit

Přiložit pod kotle vášni a hříchu

Drápky tnout a zase mít .


Ochutnat tělo

co šediny nosí.

Pod dlaní tvou usínat

Přikryta něhou ,

která prosí ..


By směla tě z rána

srdcem hřát ..
Autor Liduška, 14.02.2020
Přečteno 258x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, jitoush, Donne, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí