Plavba za novým začátkem

Plavba za novým začátkem

Anotace: Nejspíš plavba za novým začátkem, ale s vráskou toho co musí opustit a co se stalo. Co ho dostalo na dno a že musí opět pohřbít další lásku.

V rozbouřených vodách se plavíš
Skrze bouři do dálky nic nevidíš
Plachty roztrhal vítr silný
Přestože je se mnou trochu sdílný

Bouře rozvířila velké vody
A přesto mi nepomáhají žádné rady
Silnou vlnou jsi zničila příď lodě
A mé srdce skončilo ponořené ve vodě

V chladném a hlubokém oceánu
V citu trpkými slzy odřezánu
Plachty jizvami rozervané
Jejich oči jsou celé promokřelé

Přesto všechno už sis našla přístav
Ikdyž jsem říkal: Prosím zastav
Chtěl jsem jen druhou šanci zkusit
A všechny ty vzpomínky vrátit

Maják prostřelil tichou tmu
A já jsem zůstal na samotném dnu
Tvoje loď plula nadále k břehu
A já zapomněl na veškerou něhu

Poslední míle mířící k cíli
Pro tebe trvalo to jen chvíli
Já se však na dně dlouho trápil
Když jsem tě napořád opravdu ztratil

Přesto všechno už sis našla přístav
Tak na život se prosím připrav
Chtěla jsi jiný opět zkusit
Teď život s ním další trávit

Nakonec možná ze dna se odrazím
A na jinou loď se nalodím
Možná si najdu svou vlastní plavbu
A ke svému snu i možná doplavu
Autor Richard Ježek, 03.03.2020
Přečteno 324x
Tipy 4
Poslední tipující: Hledající, Dobrodějka, Frr, jenommarie
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ať se podaří najít správný přístav ;-)

04.03.2020 06:51:38 | Dobrodějka

GOOD NAVIGATION*AHOJ**:-D*

04.03.2020 05:23:08 | Frr

Tak šťastnou plavbu ;-) pěkná báseň

04.03.2020 00:52:05 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí