Čekání

Čekání

Půlnoc ještě lásko není,
mám tvou hlavu na rameni.
Čekáme spolu na štěstí,
co zbaví nás křivd a bolesti.

Čekáme v stříbře tvojí záře,
s hlavami schovanými do polštáře.
Teplo tvých dlaní mě hřeje,
spokojenost jak závoj halí nám obličeje.

Sounáležitost krystalizuje na tělech,
a chvěje se v srdcí úderech,
Jak narkoman brčkem ji saji,
ty krystaly fakt sílu mají.

Baví mě s tebou Beruško čekání,
rozjímání o přáních.
Baví mě přiblble se s tebou smát,
tohle mám fakt hodně rád.
Autor petrzal, 09.03.2020
Přečteno 273x
Tipy 12
Poslední tipující: Dobrodějka, Kapka, R.K., Donne, praetorian, jenommarie, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je hezké, takové veselé čekání :-)

09.03.2020 21:06:11 | Kapka

Souznění dvou srdcí a duší,
v jedno tělo co zkouší
a štěstí je neopuSTí, oni ho mají u sebe ♡
;-) krásná

09.03.2020 07:41:15 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí