Andělé už se neloučí

Andělé už se neloučí

Anotace: pro člověka,který mi sešel z očí, z mysli,jen ne ze srdce...

Lásko?!
Volej,dokud sen neskončí
Všiml sis?
Andělé už se neloučí...
Zůstávaj tu se mnou.
Cizí malou holkou.
životem zhroucenou
touhou zatracenou.
Stále to bolí.
Pojd´...
přestanem si hrát.
Každá hra končí,
takhle zvlášt´,
je už dlouho dohraná.
Pověz...je i prohraná?
Zametem si před prahem,
pozor,leží tam mý sny.
Touhy v prachu
ztracený.
Sbohem...
dám stokrát obnovený naději,
myšlence,která nejdřív nebolí,
ale pak zapadne
v šedý pravdě našich dnů.
Vyznání
v sobě nesu dál,
čekám,zda poznám,
že bys o něj stál.
Podívej,
to vyznání jsem já.
Poslouchej,
dávám ti to znát.
Už chápeš,
proč nemůžu to vzdát?
Láska,
tak se tomu říká,
nebudu ti lhát...
Autor Courtnei, 06.03.2007
Přečteno 392x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Kvůli tomuhle tě mám rád J.

08.03.2007 22:47:00 | Jirda

to je táááák hrozně moc krásný, málem mi z toho vypadla čočka z oka (tak velká slza se mi v koutku řas vytvořila) a táááák hrozně smutnýýý a táááák šíleně pravdivý...

08.03.2007 17:28:00 | Květa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí