33 let spolu

33 let spolu

Anotace: O naplnění touhy

Visí tu.
Tvůj portrét.
Hledící kamsi.
V klidu.
Bez vrásek.
Vlasy černé jako havraní křídla.
Pleť bílá jako křída.
Copánek spuštěný máš tam mezi ně.
Pusu jako vlajku rudou.
Dolíčky i nos, má i kos.
A oči temné jako noční obloha s hvězdami.
Náušnice zdobí Tě.
Krk vztyčený, hrdý a majestátní.
Čelo vysoké kryto je z části oponou vlasů.
Ramena symetrická zahalená.
Škoda, mám je raději odhalená.
Temné pozadí, aby si tak nevynikla.
A z obrazu neutekla.
Hledím tu na Tebe bez Tebe jsa tím fascinován.
Mocně přitahován.
Nemocen.
S diagnosou omámení, lásky, touhy.
Zrak k Tobě vracím.
V Tobě se ztrácím.
Zas a znova. Tu

Autor umělec2, 11.05.2020
Přečteno 291x
Tipy 10
Poslední tipující: ZUZ271, mkinka, Denael, kudlankaW, Emily Říhová, jenommarie, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ať to mámení trvá stále stejně a gratuluji, to je pěkné číslo;-)

11.05.2020 07:11:01 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí