Přiznání

Přiznání

Anotace: přeji hezký večer:)

Večer píšu sračky
Ráno jdu zas spát
Další lok, další pád
Potom šluk, mám to rád
Pak vidim nás dva v jinym světě
To co k tobě cejtim, nejde popsat v jedné větě
Miluju tě, mám tě rád
Když jsi semnou, je to ráj
Autor Vrána, 07.06.2020
Přečteno 294x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jj hlavně že je fajn

08.06.2020 00:42:54 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí