Pred spánkom

Pred spánkom

Na viečka sadá mi priateľ sen.
Svoju moc však nevie využiť.
Darmo sa snažím zastrieť
spánkom zrak,
myseľ mi lieta sťa
vyplašený vták.

Nemožno pretrhnúť
myšlienok mojich niť,
nemožno prerušiť vedomý sen.
Snívam, ale nespím.
Nespím. Len snívam.

Ja dnes bozkom tvojim
podľahla som,
nebránila som sa ničomu.
Dotyky rúk tvojich pálili.

Ty hral si sa
s mojimi vlasmi
a bozkom na perách.
A šťastný si bol.
Ja blažená.

Zaspávam.
Zaspávam s vedomím,
že zajtra znovu budem cítiť
teplo tvojich úst.
Autor Viktory Mary, 04.07.2020
Přečteno 252x
Tipy 6
Poslední tipující: jenommarie, Isla, Emily Říhová, Tomcat
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné podlehnutí;-) *ST

05.07.2020 22:14:11 | jenommarie

Ďakujem, stálo to za to :)
Prosím Vás, čo znamená ST vo Vašom komentári?

06.07.2020 05:20:01 | Viktory Mary

To znamená super tip a tím pádem, že se líbila moc.;-) Pěkný den TI přeji

06.07.2020 08:23:10 | jenommarie

++++;-)ST

04.07.2020 10:05:16 | Tomcat

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí