Křížovka

Křížovka

Anotace: necháme se překvapit

PoetiK – Křížovka

Probouzím se stejně jako venku jaro,
Pozitivně ovíněný, připadám si občas na mol,
Chci být Šťastný, nechci čekat až to přijde samo,
často nebaví mě samota, chci být zase něčí magor.

Já mám se skvěle – a ty máš se líp,
neumím vyjádřit city jen básněmi,
že ve dvou, ve třech se dá krásně žít,
Dokážu vykreslit úsměv na tváři zvrásněný.

Netuším, jak marná je má snaha,
pozoruji zmatenou, jako dlouze váhá,
jestli je všude krásna, tak jako Praha,
když dopíjím Prosecco, tak přemýšlím, jak vypadá nahá.

Nač hledat rozdíly mezi plusy a mínusy,
vidina naděje ztrácí se v iluzi,
proč když se snažíme, musíme dělat psí kusy,
ať už to dopadne tak – a kdo padne potřebuje infúzi.

Jak se asi tváří, když emoce vypouští,
Zda- li je pouze z řad obyčejný číslovky,
a kdo tento proklatý hlavolam vyluští,
pak bude odhalen jak tajenka Křížovky.

Autor Poetik, 10.07.2020
Přečteno 226x
Tipy 3
Poslední tipující: Emily Říhová, Kubíno
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkný poetický popis křižovatky.

10.07.2020 19:45:06 | Crazymike

Přesně tak, bude jen záležet jakým směrem odbočíme :)

10.07.2020 20:26:00 | Poetik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí