Chtíč

Chtíč

Anotace: Naše levhtivé hrátky

Sjizdim ti po zádech,
hebkych jak samet,
drasám ti kůži,
žhavou jak troud.

Uhlíky v očích,
Ti zažehnu v plamen,
nesmelost Tvou,
zbavim všech pout.

Jazykem kroužím,
v puklinách slasti,
nebraň se tomu
a chtíči se poddej.

Očima tonu,
v Tobě jak v pasti,
lechtivým hrátkám,
se mnou se oddej.
Autor Jajja, 18.07.2020
Přečteno 241x
Tipy 5
Poslední tipující: Tomcat, Emily Říhová, Donne, šerý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Eroticky hravý, jak doplněk stravy.
Vkusně poskládaná.

19.07.2020 01:53:06 | šerý

děkuji

19.07.2020 07:50:34 | Jajja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí