Myška

Myška

Anotace: varila Myšička kašičku

Myška, Myška

Ty si riadná mrška

Vieš ty čo prečo já

sú zalúbený ako voják

Keď hovorí si preci preci

Ochutím ťa ak dve deci

Dobudem ťa, som starý mazák

na pláži si lahnieš na znak

a pred hradbami nepriatel

odhodím do travy revolver

Za sladký dotyk tvojich per

ked nozdry dráždí tvoj éter

Že? Je to veru dobrý kšeft

But, only twenty minutes left.
Autor Equus przewalski, 21.07.2020
Přečteno 219x
Tipy 2
Poslední tipující: Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí