Naděje

Naděje

Bloudím ulicemi, hledám tvou tvář
Chodidla boří se v prachu
Oči zaslepuje mi sluneční zář
V srdci pocit strachu

Jediný pár očí hledám
Za každou osobou se ohlížím
Únavou na lavičku sedám
Neb za každý roh nahlížím

A snad uvidím mou jedinou
Tak oči kmitají po zorném poli
Kterou obohatím květinou
V srdci něco trpce bolí

Tu ozve se hlas líbezný
Nadějně se rozhlédnu
Z úst mojí princezny
Na tvé oči v dohlednu

Tak s úsměvem se budím
Protože byl to jen sen
Dle slunce soudím
Že začal nový den

Bez tebe
Bez lásky
S kousky sebe
A pachutí nadsázky
Autor Tulák, 07.08.2020
Přečteno 229x
Tipy 6
Poslední tipující: Vydima27, Jeněcovevzduchukrásného, Psavec, Emily Říhová, jenommarie
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Běž dál, za každou zatáčkou můžeš potkat knedlík s omáčkou. Běž dál za nějakým rohem je ten tvůj někdo, kdo tě zahřeje. Běž dál... (text: kapela Poletíme)

07.08.2020 14:11:31 | Nebeská10

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí