Ty a zase ty

Ty a zase ty

Miluji...
Ten pohled,kterým se na mě díváš..
Ty vlasy ,co do rohů se ti točí..
Vůni tvou ,co v kůži skrýváš ..zvláštní barvu tvých očí..

Miluji..
Tvé sakramenty
Ta slova o Káče z Hudlic ????
jsi jak z doby před sto lety..
Však tak líbíš se mi nejvíc

Miluju
Tvé povídání..
prsty ,když mě hladíš..
Ta chtivá slova o mazlení..
Svým srdcem mě láskou svádíš..
Autor Liduška, 17.08.2020
Přečteno 224x
Tipy 2
Poslední tipující: Emily Říhová
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Miluju pohled, kterým se na mě díváš... :o)

18.08.2020 18:21:48 | Crazymike

Miluji když tento pocit dávám, on určitě také rád ví že miluješ když to dělá.

18.08.2020 06:21:29 | petrzal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí