Věc dneška

Věc dneška

Anotace: Krátká báseň ,snad se bude líbit i Vám... Děkuji za přečtení ,a prosím o komentáře...

Věc dneška

Koukám kolikrát do tmy z oka ven
Život ve mě vymíra zbytečne tu jsem
Svadim svou posedlost do tvých očí
Zaplatil bych všechno pro ten pocit

Za zády se slunce ve dví půlí
Minuli jsme spolu naší chvíli
Nelze se s nikym vázat ve sny
Nech mě bejt,už to nejsme my

Tyhle dny se dlouze táhnou
Všechni krásní,nezastarnou
Časem plujem jako loďka
Neušel jsem krok ale uměl počkat

Pocity za sebe řvou , nechtěj odejít
Tolikrat se bez nich mohli obejít

Jsem rváč , krádež, svatostánek
Bože ,modlitbou se mihnul vánek
Kopem kolem sebe jako zvěř
Jsme štvanci,a tak radši běž

Vezmi si mě ještě dnes večer
Chci být blíž měsíci,nebuď lakomej

Zakouseme se do lučních květů
Za rozbřesku,najezme se svitu
Hrdinové jsou zde ,tak na vítězství!

Sevreme odvahu ,v duši dříme
Nevim kolik dnů bez sebe spímeu
Osude, sedíc v ráji
Nevim proč....
Dveře do nikam se rozeviraji...


Otvírá se ...


Má smrt se stáva vykoupením..
Bez soudu ,jen rozejít se proti snění...

Svět je v péči bohů,
velvyslanců hvězd...
Autor Skalka23, 02.09.2020
Přečteno 188x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí