Němá

Němá

Anotace: A obrátila se v prach

Vzpomínka matná,
bolí i po letech,
na lásku z dětství
jíž byl jsi a budeš.

Ten pohled,
co pálil mě
tisíckrát ve snech...
A po tisíci prvé...

Pálí mě zas!

A v srdci mi zůstává
jen vyprahlá poušť.

Proč dotknul ses tam,
kde už jednou jsi zranil?
Proč v očích ti planou
Tisíce hvezd?

Proč cit,
jež měl vyhasnout,
stále doutná a sálá?
A pálí a bolí ... tak strašně moc.

V nicotě sténám,
tápu a křičím,
volám Tvé jméno
jež měla bych
zapomenout.

Němě volám Tvé jméno
a stále doufám,
že odpovíš...

Autor Jajja, 02.09.2020
Přečteno 187x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Emily Říhová, petrzal
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Srdci neporučíš - každý ten pocit zná, každý stokrát ten boj prohraje . . . moc rád jsem to četl.

03.09.2020 06:11:31 | petrzal

Děkuji

03.09.2020 07:30:16 | Jajja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí