Nahá

Nahá

Anotace: Když láska vysvlékne duši do naha

Schodila jsem masku tvrdosti, odhodila brnění
A teď se bojím bolesti, případného zranění.
Zranitelná jako dítě, kráčím po tvém boku
Zužuje mě vidina, dýky ve svém boku.
Láska to je důvěra, upřímnost a pravda
Však potichounku vkrádá se, paní mrška zrada.
Nahá stojím před tebou, srdce ve své dlani
Neubliž mi, nelži mi nebo se to změní.
Jednou se ti odhalím a budu mít tě ráda,
Však pokud mi ublížíš ukážu ti záda.
Nezůstane, nevrátím se, prostě zmizí
Rány lehce nehojí se, dlouho ještě bolí.
Říkej "mám tě rád" a zkryj mě ve svém obětí
Ať věřím ti a nemusím se bát tvého zranění..
Autor Laureta, 17.09.2020
Přečteno 247x
Tipy 7
Poslední tipující: Rozmarýna, mkinka, Emily Říhová, Tomcat, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Upřímná. Láska je krásná právě na základě toho, že si navzájem odhalíme své slabiny...

16.03.2021 10:18:16 | Rozmarýna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí