Páteční večer

Páteční večer

Anotace: ...

Vylezu ze sprchy a koukám se do skříně
Vytáhnu červené tričko a černé sako

Myšlenky jsou opité nadějí
S radostí se oblékám a strojím
Je pátek večer zázraky se snad dějí

Zasněná hledím na hodiny a na tramvaj běžím
Vstříc nočnímu životu a touhám které už volají

Město je pod oblakem deště
Avšak v srdci je žár..
Čert jen ví co se dnes může stát
Snad budu možná v práci někde za barem
Nebo u tebe v objetí budu usínat
Autor Marlene0621, 25.09.2020
Přečteno 174x
Tipy 5
Poslední tipující: Prince, šerý, Rozmarýna, ARNOKULT, Tomcat
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí