Náš květ

Náš květ

Do světa za tvými víčky,
mám touhu býti polapen.
Veden plameny svíčky,
hladem srdce potrápen.

Průhledná z mlhy bytost,
z nebe letí, víří prach.
S šípem v srdci ztrácím plachost,
tvůj překročím práh.

Horkost hlavy která touží,
hřeje mě až na duši.
Mé rty kolem tebe krouží,
opít tě se pokouší.

Miluji ten náš svět,
kde spolu lásku mlsáme.
Krásně voní tento květ,
když strach z mrazu nemáme.
Autor petrzal, 12.10.2020
Přečteno 174x
Tipy 6
Poslední tipující: Emily Říhová, Květka Š., Rozmarýna, ARNOKULT
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dokud srdce láskou plá
Nespálí ho žádný mráz...

12.10.2020 21:50:32 | Emily Říhová

Děkuji - ano je to tak dokud hoří a přikládá se je všechno fajn.

13.10.2020 05:41:34 | petrzal

...jen nezapomenout přikládat ;)... krásný den

13.10.2020 14:16:20 | Emily Říhová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí