Dívka z protějšího domu

Dívka z protějšího domu

Anotace: Jedna romantická báseň

Sbírka: Písničky z domova

O té dívce z protějšího domu
se mi každý večer zdálo
aspoň psát mám komu
ač pro ní udělám málo

Dívka,jež bydlí v našem vchodě
kterou někdy potkám u schránek
však bohužel k naší velké škodě
nikdy nechránila můj mělký spánek

Občas si s dívkou na ulici
jen vyměníme milé pozdravy
až z toho červená se na líci
a zcela ignoruje další postavy
Autor Petr27, 14.10.2020
Přečteno 235x
Tipy 12
Poslední tipující: ZUZ271, jenommarie, Emily Říhová, Pétík, ARNOKULT, Psavec, Vydima27, Guldrun
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí