Sny

Sny

V ranním chladném tichu,
chtěl bych šeptat do ucha,
slabikami smíchu,
srdci které naslouchá.

Chtěl bych ti lásko říct,
o příběhu z mých snů.
Co je však pro mě víc,
než spestřením zlých dnů.

Co hvězdy kreslí na víčka,
nocí temnou potají.
Slunce pak vybarví človíčka,
teplem co jiní neznají.

Zničený vystoupím ze stínů,
do záře tvého moře.
Vlnkou pohladím hladinu,
jež odívá tvé tělo spoře.

Smyji stopy z tvojí pláže,
teplem rýmů upřímných.
Tóny anděla co káže,
o snech ve skříních složených.

Z nich každé ráno jeden beru,
s kousky lásky voňavých.
Jasno mám pak v každém směru,
o smyslu tvých očí modravých.
Autor petrzal, 21.10.2020
Přečteno 206x
Tipy 8
Poslední tipující: Emily Říhová, jenommarie, ARNOKULT, Květka Š., Marten, praetorian
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné a voňavé snění
co den v lepší změní...

23.10.2020 22:03:35 | Emily Říhová

Moooc ti děkuji

26.10.2020 05:50:42 | petrzal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí