Ztratil jsem

Ztratil jsem

Anotace: dlaně dvě....

Ztratil jsem dlaně dvě

na cizím těle

bývaly nahlas

rozechvělé

Ztratil jsem

všechna ta tichá slova

zůstala s námi

nevyřčená 

 

Ztratil jsem duši

byla to poslední

co ze mne  možná ještě zbylo

pro tělo

které jen, zapomnělo

 


Ztratil jsem

věčnost kradených vteřin

že s Tebou dál 

...  možná jen shořím

Autor kroužek, 21.10.2020
Přečteno 247x
Tipy 4
Poslední tipující: Emily Říhová, Lucucu, Psavec, jenommarie
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

;). Pěkná báseň.

21.10.2020 17:14:51 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí