Zamilování

Zamilování

Anotace: O tom,co šťastní lidé dobře znají :)....A po čem osamělci často marně si zoufají:(

Zamilování

 

Dva pohledy,

čtyři oči.

Na sebe hleděli,

pod nebem noci.

 

Dva lidé,

On a Ona.

těla němě,

řečmi hovořila.

 

Až se poznali,

Ten Muž,

a Ta Žena.

 

Duše se sblížily.

Amorova kuš,

byla připravena.

 

Svůdně flirtovali,

Snad anděl to tak chtěl.

Ruce se propojili,

Šíp lásky jimi proletěl.

Autor Johnny 96, 22.10.2020
Přečteno 286x
Tipy 4
Poslední tipující: Emily Říhová, Lucucu, Tomcat, Rozmarýna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí