Polapen

Polapen

Penízky z oblohy sbíráme,
rozseté kouzlem noci.
Sny v nichž se poznáme,
v krajině jejich pravomocí.

Potkáme pár hlav v oblacích,
stříbrné květy zdravíme.
Nejistě trochu v rozpacích,
spolu o lásce mluvíme.

Stačí je pádem procitnout,
zpět v lože kde se rozprostíráš,
bych mohl po rtech uniknout,
na tělo co se v lásce vzpíná.

Koloběh představ a prožitků,
pohltil mě, stal se vírou.
Manu spořádám bez zbytků,
zůstávej dál mou vílou.
Autor petrzal, 02.11.2020
Přečteno 183x
Tipy 8
Poslední tipující: Emily Říhová, Květka Š., ARNOKULT, jenommarie, mkinka, praetorian
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji vám za čtení, kometny i TIPy

03.11.2020 05:54:47 | petrzal

Nejlepší je začátek:
Penízky z oblohy sbíráme,
rozseté kouzlem noci.

02.11.2020 16:16:05 | ARNOKULT

Hezké...obzvlášť..zůstávej dál mou vílou.

02.11.2020 13:50:59 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí