Chci

Chci

Anotace: ....pokud tam budou chyby tak se omlouvám..:)

Chci zase milovat,
hrozná je ta samota.
Chci se zase s někým radovat,
vadí mi v srdci prázdnota.
Chci být zahřán láskou
a cítit něhu.
Chci společné fotky nás dvou
a radovat se a blbnout v hromadě sněhu.
Chci s někým trávit čas,
večery ,dny a noci.
Chci milovat zas,
šťastně a ne o lásku jen prosit.
Chci být líbán,
ale z lásky samozdřejmě.
Chci být vnímán
a slyšet: ,,Lásko,obejmi mně."
Chci opět slyšet,
tlukot zamilovaného srdce.
Chci držet
a hladit něžné ruce.
Chci hladit vlasy
a kdykoli ji objímat.
Chci být unešen z její krásy
a po jejím boku vždy usínat.
Chci krásný vztah
bez hádek a smutku.
Chci ji v náručí přenést přes práh,
myslím na svatbu vskutku.
Chci vztah pevný a stálý,
samozdřejmě věrný taky.
Chci aby jsme při sobě vždy stáli,
nesmějí nad námi zčernat mraky.
Autor Dindane, 10.03.2007
Přečteno 450x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Z básně cítím upřímnou touhu. Čistou. - Jen ten poslední rým se mi zdá trochu umělý...

10.03.2007 12:40:00 | Gregy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí