Podzim života

Podzim života

Ze stromů padají,
na jaro vzpomínky.
Příběhy říkají,
o barvách účincích.

Ze mě také k zemi jdou,
vzpomínky co kamsi zapadly.
Čerstvé již nikdy nebudou,
jak doklad dávno propadlý.

Jen některé splynuly,
s mojí duší navěky.
Nepohltí je čas minulý,
živé jsou tyto úseky.

Tam lásko ty jsi stále,
ve světle jež mi sílu dává.
Esence života dokonalé,
v souladu dle lásky práva.

V mém dřevu tvoje proudí míza,
mé kořeny tvou lásku sají.
V hlavě mi sedíš jak hypofýza,
jak hvězdy co mi štěstí dají.
Autor petrzal, 10.11.2020
Přečteno 154x
Tipy 12
Poslední tipující: Emily Říhová, šerý, Isla, Květka Š., Frr, Donne, Psavec, Vivien, kudlankaW, ARNOKULT
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ať těch hvězd je bezpočet...

11.11.2020 23:02:46 | Emily Říhová

Hvězd není nikdy dost :-)

12.11.2020 08:55:56 | petrzal

S tím nelze než souhlasit ;)

12.11.2020 09:06:01 | Emily Říhová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí