Zlatý pohár s fermeží

Zlatý pohár s fermeží

Anotace: ... .. ke dnu výročí že jsem sám

.
Lásko
nevařte mi prosím na noc kafe
stejně ztichlé srdce moje skape
neslaďte je také prosím víc
beztak zamotám se jako nic

Lásko
prosím o slaný dort s jednou svíčkou
že jsem už rok sám
a milá mi nechala jenom svoje tričko
s nápisem * I Love Fun

Lásko
jasně je mi fajn..
u závěje kde prý něco tepavého leží
super šajn
medové
slunce sněží
však už si vykáme
a tak si klidně dáme
*
a s ním jsme ti hvězdičkoví děti
co se nerozletí

tvrdnu
fermež drží
ke dnu
.
Autor J's .., 02.12.2020
Přečteno 168x
Tipy 10
Poslední tipující: Emily Říhová, enigman, vlnka, CORONATION, Bunney, ccigg, Psavec, šerý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

klidně si dám i fernet...

04.12.2020 17:16:57 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí