Na bitevním poli

Na bitevním poli

Bitevní pole,

rozhádaný pár.

Naše zorný pole,

se oddalují dál.

 

Oba víme,

že blíží se ten sráz.

Že to není o čem sníme.

Každý z Nás ,

 

I když mě leká,

že budu zase sám.

Srdce mi říká,

ať tě nechám odplout dál.

 

Chvíle s tebou,

byly pro mě renomé.

Teď sami se sebou,

budeme v době přítomné.

 

Na bitevním poli,

srdce naše vyhořeli.

Na bitevním poli,

jsme se rozdělili.

 

Velký chyby,

představy,že dotáhnem to dál.

Planý sliby,

který věřil jsem ti já.

 

Moje srdce.

Schvátil příliš velký žár.

Teď studený ruce,

se od krvují dál.

 

Na bitevním poli,

srdce naše dohořeli.

na bitevním poli,

jsme se odcizili.

 

Na bitevním poli,

oba jsme pohořeli.

Na bitevním poli,

jsme se rozloučili.

Autor Johnny 96, 07.12.2020
Přečteno 140x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nebyla to snad nenávistná láska? Domnívám se, že lásky mají různé formy...a také uzrálosti. Tohle vše je tak složité a nepochopitelné. Někdy se setkají dva, kteří si vůbec nerozumí. Hledat dál a snažit se poznat nějakou míň cholerickou a výbušnou.

07.12.2020 18:47:41 | Krahujec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí