Nestoupá láska..?

Nestoupá láska..?

Nestoupá láska dál,
když záhon zalévám,
květinami královen líbajíc..?

Jsi Anděl Bohů,
jsi mé oko,
jsi můj hřídel.

Čepířím plamené,
plamínkami ohňů,
ústy karamelek.

Sladkostná v mých,
jako v tvých.

Ohňostroj koupele pění,
tu pěnu v tělíčkách,
romantismem klouzajíc.

Duši filosofie zaprodám,
abych poezií zaplašil,
počteníčka lechtivostí.

Vodotrysk vytryskává pramen,
po lagunách mořských panen,
valčíkem korálů,
krasokrásných.

Profoukávám flétnu,
aby rozezněly tóny,
ve sborech tvých,
pletí zavlátých.

Za ruku mně chyť, však víš,
že jsem milován a milovat budu.

Ty víš, že zvladlosti přijdou,
do vad cest,
Námi zbloudilým.

A co překážkou projde,
vyzývá k boji,
vůlí bůvolí.

Držme spjatě povozy,
v bajkách zvoňme,
a baňkami pohádkář,
Nás levandulí zataví.
Autor Dejvis, 09.12.2020
Přečteno 170x
Tipy 5
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka, jenommarie
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji Maruško květená:*)

09.12.2020 23:22:40 | Dejvis

Moc hezká Dejvisi *:)

09.12.2020 23:21:14 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí