Konečně ... ven ze samoty

Konečně ... ven ze samoty

Anotace: Samoto, loučím se...

Konečně...ven ze samoty

Miluji tě víc než život svůj,
konečně jsi, lásko, můj.
První polibek od tebe,
byl jako výlet do nebe.
Dotek tvých rukou letmý,
vede mé kroky ze tmy.
Místo očí dvě studánky máš,
mé srdce patří tobě a vím,
že ty mi to své taky dáš...
Autor Niviat, 11.03.2007
Přečteno 380x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí