Přílipky

Přílipky

Anotace: ... ..

řekni mi dívko
proč jsme neslíbily
ani dotek tichu
když bývá slza zvána

nastínuj mi světlou
jasné je jsi sama
když pro tebe dýchal
ztráceje své síly

snad kdybychom se v novém políbily
snad kdybychom viděly že žije
vplavala by pestrá srdce do kamenné skývy
o níž slaná báseň modro neukryje

pošeptej mi růže
proč jsme ponořily
v řasách dilemat
anděla života

pošeptej mi duše
jaká je nicota
dvě dívky v polibcích
chtějí chlapce s křídly

snad kdybychom se v novém zalíbily
snad kdybychom i pohladily vlásky
příliv jemných citů nezůstane tklivý
tak zprůsvitni si šaty jak tajné letní lásky


oblékne nás lítost
nám se roztříštily
šarmy v žáru těl
dmýchalo to nebe

oblékne ti ticho
vlnky brunet svede
a zapomene ortel
v síťce na motýly

snad jsme tě jen v novém políbily
snad jsme tě jen objaly tak něžně

..že Amor připomínal
oceánskou chvílí
odlivy nás dělí na moře a vězně
Autor J's .., 02.01.2021
Přečteno 295x
Tipy 12
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková, šerý, Guldrun, Psavec, Isla, jenommarie, Vivien, Kett
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Snad připomněly
..co zapomenout nelze.
Do srdce vryly
opět jen to jemné.
Vždyť moře dotýká se
a uzamčení
nemůže být věcné.*ST :);)

02.01.2021 15:38:01 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí