Dostanu Tě Od __ _

Dostanu Tě Od __ _

Anotace: ... ..

palmy
písčité pláže
co v úplňku dokážeš
to je bez nás
mezi námi

chci běžet do moře
ledových vln
v písni
do hlubiny
jen v moři dýchám
jen v moři nejsou uachané stíny

a tam se ukáže
vzdech srdečními limity

pusť anebo chytni

ty a já
já a ty

pal my
pí s ...
či té plá že
nedostaneš mě od vody
po střepech milostné vitráže
modrá luno stříbrná

vylez mi na horu
ať vidíš my jsme topící

před oceánem na štěrku
pálíme žalu hranici

je to láska je to hřání
v šedi
prší
odlétání

dostalas mne
od moře
k popelavému nebi

a teď ležíš na pláži
štěrk svírá tvou dlaň
a nevykřičíš jaký jsem nebyl
pláčeš totiž naň

to jen tenkrát okolo ohně
blýsklo se ti v očích

rozervi tklivé šaty
a miluj nebo plaň

růže na trní

nechá si vysoké podpatky
klapající na asfalt
netuší
do noci s doteky na hvězdy
stříbrná luno modrá

nestačí botky zout

řemínky na kotnících to vědí
tak utíkej svitem po pláži
než zem vytasí ostny
bouře minulých pout
milenců zašlých do moří ...
Autor J's .., 03.01.2021
Přečteno 185x
Tipy 6
Poslední tipující: enigman, Emily Říhová, jenommarie, Psavec, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

z moří vzešlých...

07.01.2021 00:44:45 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí