To co srdce cítí

To co srdce cítí

Anotace: Tato báseň vznikla za prostřednictvím pocitů.

Nerozumět slovu,
nerozumět jazyku.
Je jako nerozumět člověku.
Ale cítit jeho život,
cítit jeho pocit,
je jako vnímat jeho skrytou duši.

Samota
bezhlavá propast,
až na dno mých slz putuje tvé srdce,
až na dno mě padá z nebe hvězd,
ta dlouhá chvíle,
ta beznadějná míle.
Dlouhá cesta před námi,
ta věčnost stále mezi námi.
Srdce mám prázdné,
beznadějí naplněné.
Stále toužím být s tebou,
bojím se být sama sebou.
Dotknout se s tebou noci,
dotknout se s tebou moci,
ta láska volá mých slov,
jediná mířící na lov.


Ta hrstka zbytečných slov o lásce,
ta hrstka promarněných slz mířící nikam.
Autor AurélieFox, 14.01.2021
Přečteno 272x
Tipy 11
Poslední tipující: Akrij8, Emily Říhová, V.N.Losinský, Jeněcovevzduchukrásného, Vydima27, Majda, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Lidé by se měli dotýkati častěji, hlavně svého nitra ovšem :o)

14.01.2021 22:31:53 | Crazymike

a o tom je láska, že se dotýká i toho vnitřního pokud ne, tak je něco špatně

16.01.2021 09:08:04 | AurélieFox

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí