Období lásky

Období lásky

Jako když jaro,
přivane na louku květ.
A slunce,
prosvítí celý svět.

Nebo pak léto,
teplem tě celou zahalí.
A srdce,
mé se silně rozbuší.

Podzim hned za ním,
obarví listy stromům.
A oči tvé,
unesou můj rozum.

V kabátu zimním,
na konec čas strávíš.
Jaro voňavé,
snad se brzy vrátíš.

A tak utekl další rok,
co dělám ti radost.
Po tvém boku,
štastná jsem bytost.
Autor m4jkl, 23.01.2021
Přečteno 218x
Tipy 10
Poslední tipující: Emily Říhová, Donne, Marten, Iva Husárková, Fil, šerý, Psavec
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkné

24.01.2021 02:44:38 | Fil

Proměny. Jen po boku, bez změny.* Pěkné verše.

24.01.2021 00:08:57 | šerý

Utíká to, utíká.

24.01.2021 00:04:07 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí