Zůstaň jenom mou

Zůstaň jenom mou

Anotace: O lásce k prostitutce.

My nejsme bez viny
Stále se umíváš, ale já dobře vím
Že nejsem jediný, kdo hladí tvoji tvář
Kdo líbá tvoje rty,
A s kým usínáš

Co na tom záleží, zda tě mam vážně rád
Jestli jsem zákazník nebo kamarád
Byl bych tu každý den jen kdybych na to měl
Kdybych byl bohatší byla bys jenom mou
Byla bys mou paní a ne mou touhou

Nic není ztraceno, můžeme začít žít
Snad štěstí v lásce mít o nocích klidně snít
Každý měsíc máš celou mou výplatu
Já mam jen tebe a svou lopatu
Tak zůstaň jenom mou co ti v tom brání
Autor někdojiný, 07.03.2021
Přečteno 239x
Tipy 8
Poslední tipující: Frr, poslední, Emily Říhová, Klára Němcová, mkinka, jenommarie, Rozmarýna, blues
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Když tě bude opravdu milovat..tak to udělá..ale takto tomu moc nevěřím a promiň, je to můj názor..ale můžu se i mýlit;).

08.03.2021 11:42:08 | jenommarie

Bránit může jen srdce, nebo rozum... Velmi pěkný kousek, líbí se mi moc.

08.03.2021 10:51:52 | Rozmarýna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí